Realisaties

Nieuwbouw woning Delft


Voor deze nieuwbouw woning in Delft, was onze klant opzoek naar een rustig, maar onderscheidend interieur. In samenwerking met het creatieve team van Van Waay en Soetekouw is er een totaalplan gerealiseerd. Waarbij de keuken qua vormgeving en materiaal gebruik daarvan deel uitmaakt. De prachtige Italiaanse Modulnova keuken is uitgevoerd in de materialen Fenix Atmosfera en Miltech Rovere Carbone. Aan het Mono-blok eiland is een extra eettafel ontworpen om aan te ontbijten of te werken.

Appartement Rijswijk


Dit lichte en luxe appartementencomplex is een volledig gerenoveerd kantoorpand op een heerlijk plekje in Rijswijk. De Modulnova keuken bestaat uit een royaal eiland met een breakfast-bar, hoge apparatuur wand met een buffetgedeelte voor de koffiemachine. De keuken meubelen zijn geheel uitgevoerd in Matlak Grigio Cendre. Het werkblad materiaal is van Pietra Piasentina Fiammata, en als bijzonder accent het barblad van Antique Wood Quercia. Het gehele interieur is verzorgd door de binnenhuisarchitecten van Van Waay & Soetekouw.

Design Strandhuis


Realisatie van een Modulnova keuken in een modern vakantiehuis in de duinen van Terschelling. Een hoogwaardig architectonisch huis dat zich prachtig voegt in het duinlandschap. De wens van de klant was dat het keuken ontwerp opgebouwd werd met lage elementen zodat de ruimte beleving met buiten optimaal werd benut. De symmetrie van de opstelling geeft een rustig beeld mede versterkt door de 150 cm brede lades. De keuken is in zijn geheel uitgevoerd in mat witte materialen met toevoeging van zwarte kook apparatuur.

Jaren 30 Woning


In nauwe samenwerking met Leo Harders Architecten werd een mooie jaren 30 woning in Delft compleet verbouwd. Aan de achterzijde werd de woning uitgebreid met een aanbouw over de gehele breedte van het pand. De op maat gemaakte keuken van Acheo Delft heeft een centrale plaats in de woning gekregen. Deze werd hierdoor het hart van het huishouden, een plek waar een groot deel van het gezinsleven zich afspeelt. Een plek waar wordt ontbeten, huiswerk wordt gemaakt, thee wordt gedronken, de krant wordt gelezen en natuurlijk wordt gekookt.

Contact opnemen?


Remco Hombrink is uw gesprekspartner voor Acheo. Hij neemt de tijd en inventariseert samen met u het gewenste interieurniveau.

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag – Vrijdag

09:30 – 17:30 uur

Zaterdag:

09:30 – 17:00