Collectie

FRAME

Dit project benadrukt lineariteit en nieuwe verhoudingen. Het grote horizontale centrale eiland met vooruitstekend schiereiland wordt aangevuld met hoge kasten die doen denken aan de kasten uit de jaren 50, waardoor de keuken een geraffineerde uitstraling krijgt.

SKILL

De lineaire, minimale Skill gebruikt nieuwe materialen en oppervlakken om de keukenplanning aan te passen aan alle behoeften zonder af te zien van een sterke persoonlijkheid.

LIGHT

Bij de planning van de ruimte houdt het keukenproject rekening met ergonomie en interactie van de verschillende werkplekken, met elegante afwerkingen en kleurstellingen.

BLADE LAB

Onze stenen keukenmeubelen zijn het hoogtepunt van de Modulnova projecten: door onderzoek en het gebruik van nieuwe technologieën zijn we in staat geweest een ‘zwaar’ materiaal te transformeren in een ‘licht’ materiaal dat geschikt is voor keukens.

TWENTY

Kleine details die de waarde van het project verhogen

Een project met een sterk karakter dat volumes en materialen slim combineert. De in de boiserie geïntegreerde LED-verlichting om het werkblad te verlichten is bijzonder nuttig.

TWENTY RESINA

Blijven hangen op de zachte oppervlakken

De functionele zones van deze keuken zijn ondergebracht in monolithische kasten die hun inhoud volledig verbergen. Laat uw ogen rusten op de zachte oppervlakken en strakke lijnen van deze keuken en bewonder een gloednieuw inrichtingsconcept.

BLADE

Een keuken met een sterke persoonlijkheid

Het lineaire, minimale Blade gebruikt nieuwe materialen en oppervlakken om keukenprojecten aan te passen aan alle behoeften zonder af te zien van een sterke persoonlijkheid.

FLY

Eenvoudige strakke lijnen

Fly met Corian werkblad (3cm dik) en wit geborsteld gelakte afwerking (ook verkrijgbaar in eiken, afgeschuinde randen naast elkaar geplaatst met zijpanelen en werkbladen n die een slanke monobloc creëren.

MH6

Ruimte optimaliseren

De ruimte optimaliseren: door ons wandsysteem achter de hoge kasten en op het eiland te monteren, wordt de functionaliteit van elk deel van de keuken vergroot en worden alle handelingen vergemakkelijkt.

FLOAT

Keuken en woonkamer komen steeds dichter bij elkaar

Met onze nieuwe programma’s en afwerkingen komen de keuken en de woonkamer steeds dichter bij elkaar en gaan ze naadloos in elkaar over om een omgeving op maat te creëren die voldoet aan de behoeften van het gezin.

Contact opnemen?


Remco Hombrink is uw gesprekspartner voor Acheo. Hij neemt de tijd en inventariseert samen met u het gewenste interieurniveau.

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag – Vrijdag

09:30 – 17:30 uur

Zaterdag:

09:30 – 17:00