Over Acheo

Acheo Delft


Op de 1e etage van de woonwinkel Van Waay & Soetekouw presenteert Acheo Delft een aantal prachtige keukensettings van het Italiaanse merk

Modulnova.

Remco Hombrink is uw gesprekspartner voor Acheo Delft. Hij coördineert

het gehele ontwerpproces en zorgt voor een probleemloze realisatie.

Modulnova Italië


Modulnova uit Italië staat bekend om de productie van hoogwaardige keukens met een gedetailleerde afwerking en uitstekende kwaliteit. De keukens bieden een uitgebreid ruimteconcept en een breed scala aan materialen en afwerkingen.

Projectvrijheid


Als Acheo hebben wij de vrijheid om deze producten te integreren in onze projecten, waardoor wij onze klanten de perfecte oplossingen kunnen bieden. Dankzij deze flexibiliteit in het ontwerpproces zijn Modulnova keukens een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar  kwaliteit en vormgeving.

Totaalconcept


Door de ruime ervaring en goede contacten met aannemers en architecten kan Acheo Delft u adviseren en begeleiden in de gehele keukenrealisatie. De montage en service van uw keuken wordt in eigen beheer uitgevoerd, om zo optimaal grip te houden op de realisatie van de uw Modulnova keuken

Contact opnemen?

Remco Hombrink is uw gesprekspartner voor Acheo. Hij neemt de tijd en inventariseert samen met u het gewenste interieurniveau.